Friday, July 25, 2008

Barney cake and sesame street cuppies

Posted by rani ismail at 12:52 PM
Hohoho...gugugaga...here they come!!!...ordered by Syifa for her beloved child aLeSya turns 2...aLeSya is so sweet and cute, so Hepi B'day dear!!! muah muah muah...



7 comments:

kamalina on July 26, 2008 at 2:58 PM said...

halllllooooooo... ni ke kek yg hang tak puas hati??? sabar jelaaa..... comeila tu Barnie yg hang buat... ada rupa barnie.. lainla rupa dia jd mcm beruang kutub ke, baru la hang nak sedih2... hehehe... jgn give-up nooo.... apa yg aku alami lagi teruk dari hang.... aku pun ada citer kan.. byk kali buat tak jadi2... tensen gitu!!!

amaruszati noor rahim on July 26, 2008 at 6:44 PM said...

ha ah... betui kata si kam tu...apa yang hang nak sedihkan...jadik rupa si barney, bukan jadi ulaq sawa ka, tarzan ka... kita semua kan dalam proses belajar, dalam proses tingkatkan kreativiti diri. hang akan lebih kreatif lagi nanti, jangan dok nangis... cik abang hang mesti tak suka hang nangis, penat dia sapu bedak. senyum sikit... celamak... manis senyum hang...

yatt on July 27, 2008 at 11:35 AM said...

hu hu....apsal itu barney ada kisah sedey ka? elok je rupa dia..betul la mcm depa ber2 tu cakap kalau rupa badak ka..he..he..patut la disedihkan ;-)

psstt...elmo tu kalo xdak wilton's redred hang g la beli kaler merah cap bintang tu hang campoq dgn horen sket...

shifa @ alesya's momma said...

La... awat yang sedih2..mmg comei sgtlaa kek barney tu.. Alesya tak habih2 habih duk kata dia ade kek barney cannnntekkkk!! :)...kids yg dtg pun berebut book cuppies.. Memang puas hati!!! Thanks a lot for making alesya's birthday a blast!!!

Kak Ana on July 27, 2008 at 6:04 PM said...

hohoho at least dah ada order untuk kek cartoon artwork kan...mcm kak ana ni jgn mimpi la nak buat kek mcm tu...tak konfident nak lukis heheheh...apa raaa kan kak ana ni....

mr ranie said...

okey la tuh... kira nampak Barbie/Barniy... jadila tuh...
lain kali mantopkan lagi ler ...

p/s : boring giler dok kat sini.. kiri kanan keta jer .. wahahahaha

Rani on July 31, 2008 at 7:51 AM said...

to kamalina: barney to ok tapi aku tak puas hati kat deko ngan warna yang aku pilih...sadeh aku huwa huwa huwa...beruang kutub??? kalau nk jadi beruang kutub juga aku nk buat camna???

to k.zati:ulaq sawa??? tazan??? ya Allah hat tu teruq sangat lakan...takla sampai macam tu tp tak puashati dgn apa yang ditaget sebenaqnya...sadeh oooo dah la mr. rani tak dak kat rumah...pi kl 11 hari, tak dak sapa nk sapu bedak, huwa huwa huwa


to yatt:hang tak pa la pandai lukih, lukis apa pun jadi. Aku kalau lukih nanti mesti jadi menda lain...susah ooo aku nk dapatkan wana tu...habis wana aku yang christmas red tu..esok aku pi kedai kat sini aku jumpa wilton wana red red aku pon terus pederaih, lepas ni elmo jadi wana red red noooo..

to syifa:barbey to ok tapi rani silap pilih kala dan deko rani tak seperti yang rani target dan harapkan,maaf ya next time rani polish elok elok yang syifa...

to k.ana:k.ana oiii, rani ni tak sehebat cam k.ana, k.ana punya deko dah mantop nooo...

to mr.rani:tu la abang pi kl lama sangat, 11 hari taw...dah la tu tak dak sapa nk sapu bedak..kena pulak dok kt chow kit...bulih tenung keta puas puas noo...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof