Sunday, August 10, 2008

Click click cuppies class

Posted by rani ismail at 1:52 PM
Alhamdulillah....My first cuppies class was running very well yesterday [090808], k.Amal and Pija were joined the class, and here the outcome...



Cuppies deco by PiJa...







Cuppies deco by k.AmAL






Last but NoT least...to introduce my sticker and stamp, design by MaNgO and it is HaNdMaDe like my CuPpIeS...hohoho...gugugaga... and for those who are interested do contact MaNgO MaNgO MaNgO

to stick stick stick stick...



and to chop chop chop chop...





8 comments:

Shila on August 11, 2008 at 4:07 PM said...

wah~! interesting stuff. :) cool sangat. nak buat jugek, boleh? eheheheh. ada terpikir tapi takde ilham mana nak cari orang nak buat.

agak, orang buat custom made kotak ade tak? ehehehe

mangosteenskin on August 12, 2008 at 12:13 PM said...

cool. thanks for the link.

wah student2 rani hebat jg ya...

Kak Lin on August 13, 2008 at 7:17 AM said...

Salam Rani....
Wah! Buat Kelas Deko Tak Ajak Kak lin Yer....

amaruszati noor rahim on August 13, 2008 at 8:20 AM said...

met pagi, cikgu...jangan nangis nooo

MamaFaMi on August 13, 2008 at 1:59 PM said...

Cantik hasil kerjatangan anak murid Rani. Sticker pun cantik!

Rani on August 13, 2008 at 5:33 PM said...

shila : hohoho bule cuba cik shila noooo pi buat kt mango

mango : tqvm. Banyak yang tanya dan berkenan dgn ur art mango

k.lin : salam k.lin, ala buat kat orang yang duk selalu tanya...tak buh iklan kt mana mana ponnn...nk belajaq mai la...

k.zati : cikgu saya nangis sebab nk dapatkan kejayan...tima kasih atas tunjuk ajar

Mamafami : rani ajar dan bagi petua aja...tapi depa tak putus asa mencuba....alhamdulillah..pasni bole tengok stickermama pulak nooo...

kamalina on August 25, 2008 at 10:25 AM said...

amboi rani....mmg laju la hang... aku yg kena slow down.... tgh tak blh nak fokus la... mungkin aku concentrate on keje je pas ni.... cakes semua part time ajela...

ps: aku suka no dgn sticker hang ni...mmg comei.... tahniah!!! semoga terus sukses...

Anonymous said...

salam...sy ela...sy berminat nak sertai kelas wat deco fondant,gumpaste utu cupcake...harga berapa n berapa lame kls di jlnkan
ela_jitra

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof