Thursday, August 7, 2008

Power Puff Girl & Cuppies

Posted by rani ismail at 6:00 PM
Power power power puff girl!!! here I come, This b'dy cake and 25 pcs of cuppies ordered by Mr. Rizal for his beloved birthday girl NiSa...







5 comments:

amaruszati noor rahim on August 7, 2008 at 9:54 PM said...

dah mula kencang nooo... akak doakan rezekimu mencurah...

kamalina on August 8, 2008 at 10:26 AM said...

comei comei... aku suka tgk powerpuff girl ni... pss... design kita samala utk cc tu... ahaks... aku dah update blog.. pi la tgk yaa...

MamaFaMi on August 9, 2008 at 7:11 PM said...

Huhuhu..meriahnya. Mesti anak En Rizal tu suka kan...

Rani on August 10, 2008 at 1:36 PM said...

sifu: thanks sifu atas doa...mudah mudahan insyaallah...

aimi:pp girl tu aku pon suka ...tapi aku tak kenai sekoq pon sebab aku tak penah tengok ktun tu tapi aku suka sebab comei.. lorrr tak sangka jugak design cc hang tu sama ngan aku kan???

mama: hemmm alhamdulillah En.Rizal bg taw kek tu comei dan depa suka sangat sangat

ita on August 17, 2008 at 7:08 PM said...

rani ... ita suke le tgk kek pp girl tu ... suke tang buttercream tu, elok licin jek ... ita tang nak meratakan bc tu yg fail tu ... kena pi berguru ngan kak zati la ni ...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof