Sunday, October 26, 2008

HepI BirThDay ToK FroM FiZa

Posted by rani ismail at 11:31 AM
"cucu sulung kesayangan" itu lah yang bole diungkapkan untuk fiza...tempahan dari fiza untuk birthday toknya...Selamat hari jadi ya tok!!! semoga panjang umur serta sentiasa berada di dalam rahmat serta kasih sayangNya disamping cucu-cucu tercinta...





chocolate moist cuppies
topping with buttercream + chocolate ganache
+ rocky stick + cream O
25 pcs


and blueberry cheese tarts...



blueberry cheese tarts
topping with blueberry + cream cheese
25 pcs

4 comments:

fiza said...

kak,design lawa+sedap.sayang nk mkn.hehe

Rani on October 27, 2008 at 4:59 PM said...

fiza : hahaha sayang nk makan pulak!!! alhamdulillah kalau sedap, kalau tak sedap dan ada apa2kekurangan let me know ya...tqvm my dear!!! jumpa lagi, kirim salam kat tok ya!!!

kamalina on October 28, 2008 at 8:59 PM said...

hoho....design mmg comei... ni hang punya trademark la..ada stick tu...

Rani on October 30, 2008 at 1:38 PM said...

aimi: hang tu memang suka esp kaler purple, tak payah kata la kan...hang taw dak rocky stick tu sedap oookalau hang tak percaya pi beli seketui

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof