Thursday, October 9, 2008

.:.MaSiH bOLeH KaN???.:.

Posted by rani ismail at 10:21 AM

.:.Salam Aidilfitri maaf zahir dan batin,
Itulah antara kalimah yang rani nk ucapkan kepada semua yang mengenali diri, sempena dengan suasana syawal yang masih dirasai, lantaran kesempatan ini rani menyusun jari mohon ampun salah dan silap agar dimaafi, moga kita sentiasa dirahmati dan disayangi, terima kasih di atas ucapan hari raya yang diberikan, sayang anda semua, kepada my valuable customer terima kasih di atas sokongan dan kepercayaan anda, terima kasih...anda tetap di hati...
SaLaM SyaWaL 1429.:.

.:.credit to fliffy for this lovely QP, tqvm ya!!!.:.

3 comments:

fun fliffy on October 9, 2008 at 1:00 PM said...

salam rani...wow ur cuppies n cakes are amazing !!! glad u like the QP hehe maapler amatur ... kalau rani dekat sure ari2 gi umah mkn cuppies... y oreo tuh mmg nampak sgtler mengiurkan hehehehe salam aidilfitri juga

kamalina on October 9, 2008 at 2:20 PM said...

yup...masih dlm mood raya noooo.... rani, hang bila nak update fp?? dohla gambar raya.. mesti ada bergambar kan?? aku nak tgk laaaa... aku dah update fp semalam...

Rani on October 9, 2008 at 3:37 PM said...

fliffy : tqvm fliffy!!! suka sangat the QP tu walaupun katanya amatur tapi one day akan jadi pro insyaallah...

Aimi: sabaq sat nooo...fp 2 hari lepaih baru puluh dari koma...alhamdulillah...caomei gambaq hang masa qaya...berdondon dondon semua nooo anak menanti nooo seronok oiiii

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof