Saturday, October 25, 2008

.:.PinGu NyoT NyoT & StoBerI MoK MoK.:.

Posted by rani ismail at 9:25 AM
Pingu oh pingu...hohoho, enjoy sangat masa buat kek ni, maybe sebab warna warni kot...rasa macam duk di bawah sinar pelangi yang tak pudar warnanya...hohoho, so this cake ordered by k.fiza [UUM], my loyal customer untuk anak kesayangannya FaRiSh AmmAr...FaRiSh nanti kutip taw semua cekelat-cekelat tu bagi habisssss!!!!! Hepi Birthday Dear!!!






vanilla sponge cake
topping with buttercream + piping jelly + mini m&m chocolate
filling with strawberry + chocolate
2kg
9"



and she also ordered 25 pieces strawberries cupcakes...look at this strawberry!!! it's so mok mok and comellssss ya!!!






chocolate moist cupcakes
topping with choc ganache + choc grated + strawberries + choc ganache drizzle
25 pcs





4 comments:

kamalina on October 28, 2008 at 9:05 PM said...

ish ish rani... geram aku tgk strawberry mok mok hang tu.... buat kat aku satu set nooooooooo.....

Rani on October 30, 2008 at 1:40 PM said...

ni kira mok mok saiz s, ada lagi hang taw dak mok mok saiz xxl nooo...kalau buh ataih cc sure sendat oiii!!!

kak aishah on October 30, 2008 at 4:39 PM said...

mmg ceria kek tu, segar mata memandang & cream pun kemas & licin..:), aiseh...bila la kak aishah nak pandai melepa cream

sofia on November 4, 2008 at 9:39 AM said...

haloo rani, salam kenal ya, ak vivi dr jogja,ina.

waa cuppiesnya sangat menggoda, strawberry coklat tiada duanyaa..!!
http://mamavino.wordpress.com

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof