Saturday, October 18, 2008

.:.Would U MaRRy me???.:.

Posted by rani ismail at 2:36 PM
.:.Alhamdulillah...dan syukur sangat apabila dapat menyiapkan tempahan dari Ct [UUM], esp figurine sbb I'm still beginner in this part...pada permulaan Ct minta buatkan design "swirl" dan nk sedikit yang ''funky la rani..." aahh...sudah...tetiba teringat my bumble bee, pastu bg tau CT dan dia pun proceed la...hope u enjoy sangat dgn theme ni!!! tqvm ya!!!.:.


would you marry me???
would you marry me???
would you marry me???

getiknya yang sekor ni...


hye, may I help you???
hye, may I help you???

I'm still available!!!










chocolate moist cupcakes
topping with buttercream + gumpaste + figurine
25 pcs













8 comments:

kamalina on October 18, 2008 at 8:32 PM said...

hoho.......sgt suka...sgt comei... mcm hang comeinya.. hikhik.. rasa cam nak curi je....

Rani on October 18, 2008 at 9:58 PM said...

aimi : Comei??? haaaa sbb montelll and mok mok...wohooooo hang nk curi??? aku nk suruh bee ketit hang dulu, ahakkssssssssssss

ct_2908 said...

Thank to u rani...semua org suke tgk kapkek yg cute tue...xsampai hati nk bagi makan tp semua budak dh merengek2 nk mamam..terpaksa lah korbankan kapkek ku yg comel itu..
by the way, my hubby pun suke jugak..thanks a lot ya!!!
2 thumbs up for Rani..huhuhu~~

fiza on October 20, 2008 at 11:24 AM said...

kak rani, cute la cupcake bumble bee tu. hehe

Rani on October 20, 2008 at 8:42 PM said...

ct : tqvm hehehe...akhrnya dh kena ngap ya!!! mesti suka sangat kanak2 ribena itu!!!ooour hubby pon dah kenai itu bumble bee ya..hehehe tqvm kerana sudi order from me...see u next time!!!
fiza : hehehe tqvm,,awanterbang dah apdet ka???

Emila Yusof on October 24, 2008 at 2:57 PM said...

comel ya amat bees itu! geram! bak nak cubit sikit!

Rani on October 25, 2008 at 9:17 AM said...

emila : amboiiiiiiii nk cubit bees orang,,,hikhikhik...emila lukis untuk rani bumble bee tu bole???

|| syazwaniadnan || on October 26, 2008 at 2:39 PM said...

comeii nyaaa bees tu semua..
akk makin kretip la.. (dh lama mengintai blog akk ni :P )
dh la kemas je sapuan bc akk, so impressive :)

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof