Monday, November 17, 2008

.:.DeXteR in action .:.

Posted by rani ismail at 10:22 AM
Dexter in action cake...ordered by ayu for DaNiEl, so obses with dexter...so Hepi Birthday dear!!!!

chocolate sponge cake
topping with buttercream + piping jelly
filling with strawberry + choc ganache
2kg
9"

8 comments:

kamalina on November 17, 2008 at 11:22 AM said...

cute je dexter ni...

linda on November 17, 2008 at 1:18 PM said...

Cute ngat dexter tu..upin tu lagi sukaaa..rajin rani melukis..kak linda bab melukis nie hampeh sket

MIDNITE BAKER@ TAIPING,PERAK on November 17, 2008 at 4:37 PM said...

rani oiii..sheq memang suka ang lukis...kemas jaaa...meh kasik pinjam tgn satttt ;p

Kak Daalia on November 17, 2008 at 5:50 PM said...

alolololo ... comelnya dexter dia tu ....

zaitgha on November 24, 2008 at 12:03 AM said...

i like your dexter...but my kids dah over dexter dah he he

siti on November 24, 2008 at 3:12 PM said...

come betuii dexter tu, kemas jerk..

NuAfZaN on November 25, 2008 at 1:05 PM said...

cantek nye akak! saya suka, betul semua org sependapat dgn saya akak draw cartoon tu kemas! nanti buatkan untuk aqeel yek, 4 2nd befday...

Rani on November 26, 2008 at 8:41 PM said...

aimi : bluek!!! hang lagi comei la...
linda : ishh kak lukih hat mudah2 ja...kalau suruh betui2 lukis pemandangan ka mesti haru biru
aqis : oitt, aqis...mana bulih pinjam tangan kudung la haku!!!
k.dalia : dexter ni k.daalia kadang2 tgk character dia macam cengei ja...
k.zai : katun tu mudah nk lukis..kalau suh k.zai buat pun sure bulih punya..rani admire ur roses la...
siti : dexter ni kalau suh siti lukis 10 kali pon sure lagi comei, sbb katun yang sangat mudah...sapa2pun bole lukis
afzan : hi, apa habaq?? aqeel amacam??? ada oorang lagi yang buat lagi kemas dan chantek..insyaallah selagi hayat dikandung badan dan perkhimatan masih diperlukan, akak akan buat, tqvm kerana menyokong...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof