Sunday, November 2, 2008

.:.iKaN d LauT AsaM d DaraT aTas PeLaMin JanJi DiiKat.:.

Posted by rani ismail at 1:15 AM
Direnjis renjis dipilis
ditepungilah tawar
hai beras kunyit ditabur
disiram si air mawar...
duduk muda sejoli
atas pelamin berseri
dihias intan baiduri
sebagai raja sehari...


Mudah-mudahan kekal ke akhirnya...Insyaallah...ordered by Ila[USM] nakkan bride and groom teddies ini..."kalau k.rani bole buat tercapailah impian ila" "k.rani cuba ya...tapi tak berani janji yang terbaik dan perfect" takut sungguh nk membikin teddies ini, apakan daya kena cuba demi memenuhi impian si dara...tqvm ya dik!!! selamat berbahagia serta menjadi isteri solehah, amin...

lepas duduk bersanding
jalan rapat berganding
sambil bersalam keliling
sambil mata menjeling...




Chocolate moist cuppies
topping with gumpaste + fondant
9 pcs
L size


From Ila : "a million thanks kak rani... sangat cantik dan amat memenuhi impian saya.... hantaran yg lain bleh tinggal camtu je.. tapi yg nih, letih nak guard..bukan budak2 je, org besar2 pun pakat2 nak kidnap....hehehe....and pas majlis, saya sempat kidnap satu... sangatlah sedapnyaa...... thank you very much... len kali saya order lagi.. hehehee.... "

From k.Wiz : "Aaaw the bears are so cute. See I told you could do it. Kiter mesti try then we will know. Now I'm sure you know how to improve next time kan.
I didnt do anything, all I did was to refuse your bear order so that you are forced to do it.
It's all your work and you should take all the credit.
congrats!"

9 comments:

Aishah @ UmmiAqil on November 2, 2008 at 12:16 PM said...

so sweet...

kak aishah on November 3, 2008 at 9:20 AM said...

cantik !!!...
tapi bab yang lirik lagu tu yg tak tahan..hihi

Rani on November 3, 2008 at 1:07 PM said...

aishah : tqvm...nanti aishah try pulak noooo, mesti bole insyaallah...
k.aishah : hahaha hat lagu tok sah kata la...rasa macam nk kawin sekali lagi pulak!!!

|| syazwaniadnan || on November 3, 2008 at 1:13 PM said...

cantik cute comel n banyaak lg..
very neat too =)

shifa said...

comei bangattt..sukernyerrr.. shifa pun rasa cam tingin nak kawin skali lagik tengok cuppies nie

kamalina on November 3, 2008 at 2:55 PM said...

WOWWWWWWWW!!! soooooo sweet la rani......... aku mmg puji hang punya hasil kali ni.... aku pun blm tentu dpt buat mcm ni.. salute giler kat hang.... buat satu set utk aku noooooooooo...............

MamaFaMi on November 3, 2008 at 8:44 PM said...

Comelnya couple teddy bear tu... bagai pinang dibelah dua! hehehe..

Rani on November 6, 2008 at 9:56 AM said...

syazwaniadnan : ala dik awak pon bole buat taw...tqvm ya!!!...
syifa : hait ni sapa hat nk kawen ni??? hahaha
aimi: amboi hang sakan nooo, duk salute aku pulak,,,ingat aku polis ka??? nih aimi, hang pun bole bulih buat aihh, tqvm!!!
mama : ha?? comei??? lepaih ni ingat nk buat pinang belah lapan pulak kottt!!tqvm!!!

ruined sue on November 11, 2008 at 4:58 PM said...

a million thanks kak rani... sangat cantik dan amat memenuhi impian saya.... hantaran yg lain bleh tinggal camtu je.. tapi yg nih, letih nak guard..bukan budak2 je, org besar2 pun pakat2 nak kidnap....hehehe....

and pas majlis, saya sempat kidnap satu... sangatlah sedapnyaa......

thank you very much... len kali saya order lagi.. hehehee....

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof