Saturday, November 29, 2008

.:.N3 LeLaH part 2.:.

Posted by rani ismail at 2:49 PM
Two tier wedding cake yang sangat sangat simple dan cuppies teddies fondant...ordered by Ina, pengantin perempuan...sangat sweet, putih melepak, lemah lembut, kalau tengok ina pun memang simple...Selamat berbahagia dik, tqvm ya!!!


ordered by Ina
Chocolate moist two tier wedding cake
fosting with buttercream
5kg






ordered by Ina
chocolate moist fondant cuppies
topping with fondant + gumpaste
15 pcs




ordered by k.fiza [my loyal customer]
chocolate moist fondant cuppies
topping with fondant + gumpaste
15 pcs




ordered by k.sarirah
chocolate moist cuppies
topping with buttercream
50 pcs

then tunggu ada lagi next entry ya...tqvm!!!




5 comments:

kamalina a.k.a aimi on November 29, 2008 at 10:16 PM said...

aku suka kek tier hang ni... simple & sweet...lagi satu yg PALING AKU SUKA.......... teddy bear hang tu................ COMEI!!!!!!!!!!! SUKA sgt2 nooooo.........

zaitgha on November 29, 2008 at 11:28 PM said...

heyy...ur roses lagi canggih lah....simple and nice....

D.a.a.l.i.a. on November 30, 2008 at 1:02 AM said...

roses weiiiii !!! cantik banget !!!
and your teddy bears !!! tersangatlah setuju ngan aimi... COMEI sangat2 !!

Rani on December 1, 2008 at 6:15 PM said...

aimi : kek wedding tu memang sangat2 simple, pengantin pon kalau tgk memang jenis simple ja...hehehe,ishh teddies yang aku buat kali ni lagi haluih dari hat aritu noo..jenuh merumit aku hang taw dak, lepaih ni kena pakai kanta la aku rasa..jenuh!!!
k.zai : roses akak lawa oiii esp hat fondant!!! sweet beb!
k.daalia : itu roses hancusss la...lembek melepek la...itu teddies kalau tengok rasa macam nk kawen lagi la!!!! hahaha!!!

aishah on December 4, 2008 at 4:30 PM said...

tier cakes? congratulations...
bukan senang nak dapat yg cream licin & roses yag come kan?

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof