Sunday, November 30, 2008

.:.N3 LeLah part 3.:.

Posted by rani ismail at 10:50 AM
Haaa...kalau ingat entry part 3 ni memang sangat lelah...alhamdulillah... dapat juga siap, on the dot fiza sampai, baru selesai habis semua deko....tqvm tlg akak packing. Semua ni berlaku 1 hari 1 malam, buat bunga dan bumble bee sehari sebelum then esoknya deko dan buat semua ni start awai2 pagi sampai tak sempat makan nasi langsung...huwa...nasib baik my dear hubby balik malam belikan "koteow tomyam udang galah" sangat sedap oooo....tu pun makan dlm pukui 11 malam....so ni dia order oleh fiza dan vien, tqvm!!!

Fiza yang sangat obses terhadap :
blueberry cheese tart
25 pcs



ordered by vien
chocolate moist cuppies
topping with buttercream + gumpaste
16 pcs






ordered by vien
chocolate moist cuppies
topping with buttercream + gumpaste + figurine
16 pcs



ordered by vien
chocolate moist cuppies
topping ganache + buttercream + gumpaste wordings
16 pcs


then last but not least, cuppies foc for fiza...tqvm for ur support!!!







5 comments:

Aishah @ UmmiAqil on November 30, 2008 at 1:34 PM said...

caya ahh...semua cantik2...ape2 pon take care ya..

D.a.a.l.i.a. on November 30, 2008 at 10:41 PM said...

rani memang terror main color...meriah selalu

Nanie said...

bile baca entri..rasa mmg lelah..tp puas ati kan bile dh siap?

kamalina a.k.a aimi on November 30, 2008 at 11:34 PM said...

mak aiii..patutla tak tido hang ni... hukhuk....sabau jela.... jgn jadi zombie udah yaa...

Rani on December 1, 2008 at 7:21 PM said...

aishah : aishah pon bole la...rani masih terkedek kedek lagi laa...berbanding orang lain yang dah superb ni...
k.daalia : oittt k.daalia!!! bukan main kaler tapi tenyeh kala la!!!tapi maih fail dalam mengadun dan mencampuq kala...
nanie : lelah dan sangat lelah sbb buat bumble bee hat haluih jugak la kan...tapi nk buat macamana tanggungjawan kan...kena buat la ...alhamdulillah siap jugak...
aimi : bluek!!! memang dah jadi zombie pun!!! tapi bukan kg pisang nooo...ni zombie taman angsana!!! biasala kan kena biasa biasakan dgn kehidupan zombie noo...ahaksss

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof