Sunday, December 28, 2008

.:.cuppies hantaran,cuppies birthday & tarts.:.

Posted by rani ismail at 6:23 PM
...hemmmm ni pulak cuppies hantaran yang ditempah fiza pulak... Semua design ditentukan fiza, rani yang menurut perintah sahaja...hehehe

fondant chocolate moist cuppies
41 pcs
m size


fondant chocolate moist cuppies
32 pcs
m size




buttercream chocolate moist cuppies
50 pcs
m size


dalam sibuk-sibuk kawen tu sempat lagi fiza suh rani buatkan cuppies birthday untuk adeknya!!! hihihi ; )


dan satu lagi yang mesti tak lepas adalah
blueberry cheese tart 100 pcs

tart ni di order untuk kali yang ke berapa tah...


*ada lagi taw...

2 comments:

chepah75 on December 29, 2008 at 1:46 AM said...

suka sangat combination kaler fondant coklat, kuning, pink.... cantikkk.....

amboi.... berderet-deret entry... patut la lama senyap...

bila nk turub KL, aku nak pi ICCA baru ni...

kamalina a.k.a aimi on December 31, 2008 at 11:06 AM said...

suka aku tgk cc berderet2 ni no... padanla hang senyap je....rupanya berdesup2 masyuk...kencang sehhhhhh...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof