Wednesday, December 31, 2008

.:.hijau lumut.:.

Posted by rani ismail at 2:10 PM
Temanya wana hijau lumut, nk digandingkan dgn bunga bewarna kuning....cuppies hantaran ini diorder oleh FaiZa dari titigajah, TQVM kak....suka jugak tengok wana ni, lain dari yang lain la...




chocolate moist cuppies
topping with fondant + gumpaste
16 pcs
m size



7 comments:

aishah on December 31, 2008 at 2:37 PM said...

salam rani,

akak nak tanya, dok embos gamba butterfly atas base cuppies tu rani guna apa?

Rani on December 31, 2008 at 2:59 PM said...

k.aishah: beli embosser from wilton...ada juai, seketui seketui ya...pastu chop ja...

Feena on December 31, 2008 at 7:12 PM said...

salam rani

cantikk color hijau tu ..rani selalu turun beli brg. y wilton/solo cp tu kt kl ke..kalau beli kt kedah ..kt mana ya..

kamalina a.k.a aimi on December 31, 2008 at 11:49 PM said...

mak aiii.... mmg penuh schedule hang ni....

Rani on January 1, 2009 at 10:45 AM said...

feena:barang wilton banyak beli kl,tapi sekarang dah mula ada kt sini...paper cup beli kat kedai bahan kek...kedai kek sayang
aimi:setahun dua tiga kali ja duk jadi lagu ni aimi...hahaha hari2 koma teruih lagu ni...

D.a.a.l.i.a. on January 2, 2009 at 10:43 PM said...

green yang menarik .... memang lain dari yang lain noooo

hanz on January 3, 2009 at 8:50 PM said...

salam rani,

sy nih org baru blog u. comel-comel belaka.

gumpaste n fondant tuh guna ready made atau buat sendiri.

klu ready made apa brand n klu buat sendiri, syer2 kat sini.

buat sendiri fondant mudah merekah.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof