Wednesday, December 31, 2008

.:.peach colour + stoberi.:.

Posted by rani ismail at 11:19 AM
Request wana peach, untuk makan-makan dan cuppies stoberi untuk majlis bertunang adiknya...kedua-dua set cuppies ni di order oleh SyaM[UUM], TQVM syam, dan selamat makan makan...ni first time buat cuppies wana peach....



chocolate moist cuppies
topping with bc + gumpaste + sugar decoration
16 pcs
s size




Chocolate moist cuppies
topping with ganache + bc + ganache + strawberry
25 pcs
s size

*harga stoberi sekarang semakin mahal dan semakin menjadi-jadi!!! saiz stoberi yang diguna adalah AA atau King saiz ya...

3 comments:

aimi @ kamalina on December 31, 2008 at 12:21 PM said...

peach hang cantik no....
ps: hang ok la blh dpt stok strawberi..aku ni yg susah.. tu yg aku terpaksa tolak kalau ada yg request, kena soh ganti buah lain..

aishah on December 31, 2008 at 2:19 PM said...

btul tu rani...kalau nak strawberi yang cantik & solid2 tu mmg menjadi2 harganya skrg...klu yg local tu plak cepat aje layu & masam sgt..

Rani on January 1, 2009 at 10:38 AM said...

aimi:hang jangan tak taw aku pi aloq staq nooo kalau orang nk order hat ni...dan sapank oder mesti 25 pcs, kalau tak tak berbaloi no...dan sekarang aku suka beli stoberi dari egypt, sedap dan manissss oiiii!!!
k.aishah:memang pun, sbb tu kalau hat stoberi mahai k.aishah nooo...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof