Wednesday, December 31, 2008

.:.pink wedding cake.:.

Posted by rani ismail at 2:29 PM
Pink...so lovely so romantic...this wedding cake ordered by Has[UNIMAP]...so easy deal with you, TQVM...sekali pandang kek ala english garden pulak....lagi pon this is my favourite colour...




chocolate moist cake
2 tier
11" + 7 "

*sila abaikan dinding yang belemoih itu, kerana ini adalah rumah sewa, hahaha...tapi bulan depa pindah rumah baru!!! rumah sendirik!!! Yeay!!!


6 comments:

fizafarizah on December 31, 2008 at 7:23 PM said...

so sweeeet..! lovely pink...my fav colour too..
yeay..! pindah rumah baru yer ...wahhh, tahun baru, rumah baru...alhamdulillah...

kamalina a.k.a aimi on December 31, 2008 at 11:51 PM said...

RANI!!!!!!!!!!!! hat ni aku suka nooooooooooooooooooo........ kalernya sweet sgt..... hang ni dah tahap pro...segan lak nanti nak join kelas feb.. .semua pun handal2 bab fondant..aku ja yg terkedek2 lagi...

Rani on January 1, 2009 at 10:54 AM said...

fiza:ooo suka pink jugak ek??? kita sekapal dan sekole,alahamdulillah fiza, syukur sangat dapat dah memiliki rumah sendiri...syukur sangat!!!
aimi:ala aimi hang pon bulih aihhh kita semuakan masih belajq dan bereksperimen lagi...kalau ada peluang mesti hang bulih buat nooo...insyaallah peluang akan datang,,,,doa selalu

chepah75 on January 2, 2009 at 4:12 PM said...

comeinya..... warna pink.. aku pun suka...

D.a.a.l.i.a. on January 2, 2009 at 10:42 PM said...

sooo sweet my dear... pink fondant cake awak ni memang pro habis !! setuju 100% dengan aimi...

ijadadan said...

salam kak, kalo kek fondant two tier ni bape ek rege dia?

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof