Sunday, December 14, 2008

.:.seisi koma part 1.:.roses cuppies.:.

Posted by rani ismail at 9:08 AM
Alhamdulillah...terlalu bersyukur sangat akhirnya dapat buat roses ni...sbb sebelum ni tak penah buat, hahaha...this cuppies ordered by NuRuL[UUM]...tqvm for the order nurul...dari feedback, U love it very much kan???



chocolate moist cuppies
topping with fondant + gumpaste flowers + sugar decoration
16 pcs

*nanti sambung lagi taw!!! banyak lagi nk di apdet!!!

7 comments:

kamalina a.k.a aimi on December 14, 2008 at 9:53 PM said...

hari tu entry lelah..ni entry koma... aku rasa yg ni lagi dahsyat noooo..... RANI... cantiknya roses hang...senang tak nak buat tu?? hang follow buku wilton kaa???

nuyui on December 14, 2008 at 10:38 PM said...

well done rani...mmg cantik roses tu...kan dah jadi...,rani pakai apa buat corak butterflies tu?cantek

zaitgha on December 14, 2008 at 10:53 PM said...

nice roses....wahh..now sumer dah terror buat roses ya..i jer ketinggalan keretapi...tak bole jadi nih...

Anonymous said...

bkn nurul je suka..org lain tgk pun suka

aishah on December 15, 2008 at 12:46 PM said...

cantik color combi...
kak aishah masih fail bab2 roses ni..

Lia@LovelyCakes on December 15, 2008 at 5:33 PM said...

Salam Rani,
cantik dan kemas rose tu..i like it :)

Rani on December 17, 2008 at 2:45 PM said...

aimi:hang jangan tak taw habis aku, my hubby, 2 orang anak menakan aku semua tak tidoq habiss,kesian kat depa...aku rasa silap haribulan memang bole kojol hang.pasai roses tu aku buat guna tangan ja, aku tak pakai cutter pon, tapi aku rasa guna tangan lebih cepat la...kalau hang try mesti bole punya dan buku wilton yang kita beli aritu hng bole buat panduan.

nuyui:rose hat kudup2 bole lah nuyui hat kembang setaman macam nuyui blom mengembang lagi...ish2 tak taw la bila nk kembang nih..

k.zai:no la k.zai, u buat lebih baik dari rani taw, dah macam versi..semua ada, yang kuncup dan kembang lagi..

anonymous:alhamdulillah...tapi masih kena practice lagi....

k.aisha:hat wana roses kastemer request hat base memang trial and error.tagut gak silap2 match hancuss.rani pon suka tgk k.aishah punya fondant kek, kemas ja...

lia:rani suka ur roses yang gulung2 tu!!! comei sangat!!!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof