Monday, December 15, 2008

.:.seisi koma part 3.:.FiZa's wedding part 2.:.

Posted by rani ismail at 8:18 PM
Kek hantaran dari FiZa kepada IsKaNdaR...kek hantaran ni memang terpaksa rani deliver sendiri disebabkan kesuntukan masa, biasanya memang rani tak pernah deliver tetapi disebabkan order fiza agak banyak dan berjenis-jenis sehingga kan kek wedding dan kek hantaran terpaksa hantar pada hari majlis perkahwinan fiza walaupun kedua-dua kek ni dalam perancangan nk diambil sekali semasa mengambil order-oder yang lain sehari sebelum majlis...tapi kalau diimbas kembali memang tak bole amek sehari sebelum tu sbb keta pengantin dah penuh diisi dgn order-oder hat lain, cupcakes dan etc...jawabnya kalau isi dua-dua kek ni pengantin kena naik atas bumbung la!!!! betul tak FiZa???

Masa tengah deco kek ni jam sudah menunjukkan pukui 3.30 pagi...sejak 7 dis hingga 13 dis kami semua menjadi zombie taman angsana!!! kui kui kui



chocolate moist fondant cake
2kg
8"

6 comments:

D.a.a.l.i.a. on December 15, 2008 at 10:33 PM said...

wow cantek dan kemas hasiltangan awak utk kek fondant ni.. syabas rani

kamalina a.k.a aimi on December 16, 2008 at 7:38 AM said...

haha...ni dia hasil zombie tmn angsana.... cun habis no..... best kan buat lilit2 kat keliling kek tu.. aku pun suka buat lagu tu... cam aku dulu nak lilit tu berapa kali putus pondan tu...sebab lembut ngat... hikhik...
ps: pas ni blh cover tidoq noooooooo...

chepah75 on December 16, 2008 at 4:12 PM said...

kalau la aku boleh tengok muka2 zombie taman angsana tuh....

zaitgha on December 16, 2008 at 9:21 PM said...

very nicely done....i got to do a lot of practice he he

Rani on December 17, 2008 at 3:35 PM said...

k.daalia:k.daalia mulanya kek ni pon ada silap gak, pastu apa lagi balut semula la..

aimi:dek terbekenan kan lilit tu la aku pon applied. ada gak sekali tu nk nyaris terputus. aimi kalau hang nk senang buat lilit tu hang guna clay extruder.pas ja projek aku pon cove la kuk kreah2

chepah:kalau hang tengok muka2 zombie tu mesti lari bercempera hahaha

k.zai:ur fondant kek pon kemas ja hat haritu...simple tapi kemas la...

fiza on December 31, 2008 at 12:02 PM said...

cantik design kek ni. thanx for kak rani yg susah payah siapkan kek ni n deliver kek ni pd pagi kenduri..

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof