Tuesday, January 6, 2009

.:.engagement cake lagik.:.

Posted by rani ismail at 11:12 AM
Sangat suka. Itu lah yang dapat digambarkan apabila memakingkan kek nih... Kalau tengok balik memang simple tapi tah mungkin match diantara wana hijau dan bunga pepel itu....macam sesuai ja, dan mungkin lagi sebab bunga rose tu jenis bergulung. Kek ni di order oleh zihan untuk pertunangan adeknya dgn tema hijau...TQVM zehan!!!!



chocolate moist cake
8"
2kg

*nanti semua komen rani akan balas ya!!! rani agak sedikit kebizian melayan tetamu yang baru berkunjung tiga malam...sangat best!!! comei pulak tu!!!

*tunggu apdet seterusnya....wedding cake k.zue...


8 comments:

aishah on January 6, 2009 at 12:18 PM said...

rani,

kdg color contra pun cantik, lain dari yg lain

d'muffins on January 6, 2009 at 3:56 PM said...

wooo... lawa sgt le rani.. suka la semua hasil tangan u tu...

kamalina a.k.a aimi on January 6, 2009 at 5:05 PM said...

sweet..aku suka...kencang biz hang.. bravo!!!

rafhan on January 6, 2009 at 10:33 PM said...

wow... cantik n kreatif.

Rani on January 6, 2009 at 11:04 PM said...

k.aishah:memang pun cuma kena kontra yang bulih match kan?
d'muffin:ish3 awak buat kek pon lawa dan kemas la!!!
aimi:mesti hang suka kan sebab di ada wana pepel kan???
rafhan:biasa ja rafhan, nanti embosser tu rani pos , k.

D.a.a.l.i.a. on January 7, 2009 at 12:43 AM said...

wow !! i am soooo impressed with your creativity ... u go girl !!

kak daalia
http://lea-oven.blogspot.com/

the author on January 7, 2009 at 10:10 AM said...

waaa... canteknyaaa rani!!
-najah-

Gula dan Mentega on January 11, 2009 at 6:03 PM said...

wah ! dah makin banyak tempahan kek fondant rani noo ... alhamdulillah. makin maju sekarang ...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof