Monday, February 23, 2009

.:.birthday cuppies.:.

Posted by rani ismail at 10:59 PM
Hati terasa sungguh ceria dan gembira ketika mendeco cuppies ni...seceria cuppies ni seceria hati saya...itulah yang hendak digambarkan...

"K.rani bole tak campur-campur design?, dan saya nk cuppies yang ada topping sweet kat atas nya sebab untuk birthday dan nk bg kat budak-budak" boleh balas rani ringkas, tapi mahal sikit ya. Farah setuju, dan satu lagi permintaannya nak 10 pcs yang ada stoberi...

Ketika datang pick up, "silap tak order lebih" itu yang terpacul dari mulut farah, mama kepada Wan Alya Humaira yang menjadi birthday girl. Jelas kelihatan kegembiraan wajah farah ketika menatap cuppies ini...TQVM ya farah!!!

set pertama



set kedua


chocolate moist cuppies
topping with bc + varieties of sweet
50 pcs
s size




2 comments:

zanaz on March 2, 2009 at 2:50 PM said...

cutenya kapis2 yg rani buat ni...sonok tengok.

ALIFF AQILL on March 4, 2009 at 5:45 PM said...

salam..
kalau nk oder campo-campo camni 16 pcs jer terima x? nak masa cuti skolah next two weeks.. reply me asap k.. skali dgn price nyer.. tq..

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof