Tuesday, February 17, 2009

.:.Fondant cake class with yasmin.:.

Posted by rani ismail at 9:02 PM
Lama sungguh tak mengapdet...maklumla kat rumah b*** blom ada streamyx. Lambat sungguh geng TM tu nk mai pasang nih...rasa nk bebai pon ada...adeh!!! Jom pakai 3G broadband la...

haaa ni suasana masa RaNi pi kelas basic fondant cake kt penang ari tu sebelum pi kl...kelas bersama k.min. Sebenaqnya pi kelas ni nak dapatkan beberapa 'benda' yang belum dapat lagi...alhamdulillah dah dapat...TQVM k.min, next time kena cari tempat yang lebih besaq la k.min, sesak kita hari tu kan!!!!





5 comments:

NuAfZaN on February 18, 2009 at 9:45 PM said...

dengan rumah baru, semoga bisness bertamabah maju.. :)
tgh cari idea ni..nak buat tema apa kek untuk hubby nye besday bulan april nie..

* kalau cup cake tu perisa selain cohoclate akak pernah buat ke?

ita on February 19, 2009 at 9:31 AM said...

roses besaq tu hang buat sendiri ka ?

kamalina a.k.a aimi on February 20, 2009 at 11:11 AM said...

ish..jelesnya dgn hang ni.. k.min pun hang dah pi...

wawa on February 25, 2009 at 12:26 PM said...

Seronok kan masa pi kelas fondant kak min. Walaupun ramai pelajar-pelajarnya..hehehE tapi semua hepi..Dapat bwk balik kek fondant walaupun ada yang dummy jer..Tak sempat nak berkenalan hari tu walaupun saya pun pi jugak..

Hanimura Cupcakes on March 31, 2009 at 3:55 PM said...

hi, i pun ada belajar benda yang sama (fondant cake+roses) bersama kak min. banyak tips yang kak min share.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof