Friday, March 20, 2009

.:.cuppies bertunang.:.

Posted by rani ismail at 6:10 PM
suka, gembira, seronok ketika deco cuppies ni...abes ja deko jam dah pukui 3.30 pg... suka pada kombinasi wananya...sesekali terfikir, kalau dapat imbas semula waktu nk bertunang dan nk kawen dulu rasanya macam nk buat kek sendiri ja....hahahaha...

so order ni dari awin untuk cuzinnya kt jitra rasanya...tqvm awin!!! next time order lagi ya!!!





chocolate moist cuppies
topping with bc + ganache + varieties topping
25 pcs
s size

NoTeS:
**TQVM kepada semua yang sudi datang, jenguk serta tinggalkan komen....rani tak dapat balas
komen lagi ya, sbb rumah blom ada streamix tapi tengah menunggu pengaktifan broadband
insyaallah...

**Cerita di kelas wilton nanti rani apdet ya...tak sempat nk apdet kali ni sebab ni pon apdet from
my hubby's office from 1pm till 7pm

**Yang mail rani akan cuba reply as soon as possible, tunggu ya...
**Salam sayang untuk anda semua!!! tqvm for visiting...
**ok nanti apdet lagi ya...

4 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil on March 20, 2009 at 8:37 PM said...

cantik....sukenyer tgk design ni...

Mazita on March 20, 2009 at 11:31 PM said...

suke tengok heart shape hang tu ... hang nye swirl cantek ja ... ita dok try wat tak bapa nak menjadik lor ...

chepah75 on March 23, 2009 at 2:54 PM said...

aku pun suka sangat dgn Love yg ada gedik2 tuh... nanti aku tiru ek...minta halal...

kamalina a.k.a aimi on March 23, 2009 at 3:44 PM said...

cantiknya...aku nak tiru yek (kalau aku dah takde idea nak deco apa)... hehehe...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof