Friday, March 20, 2009

.:. golf cake & hantaran cake.:.

Posted by rani ismail at 4:35 PM
Alhamdulillah tini masih sudi order ngan rani...kali ni order 2 kek sekali gus, 1 kek besday dan 1 kek hantaran untuk adiknya...kebetulan hari besday mom and dad tini bersamaan hari wedding adiknya...dua-dua kek ini dari idea tini...tini nk kek lebih kurang macam ni...berdasarkan attachment tini, kek besday memang tema golf sbb kata tini mom and dad tini suka main golf!!! hepi birthday dato' dan datin!!!



chocolate moist cake
topping with bc + piping jelly
13"X13"
4 kg

hat ni pulak kek hantaran untuk wedding adik tini...berpeluh-peluh mengadun wana merah untuk jadi sebegini...tapi semua tu pengalaman kan??? mana bole beli!!! design dan idea juga dari tini, tapi rani rasa masih tak puashati dan kena improve kan lagi my skill!!! btw TQVM tini kerana bg rani peluang!!!.



butter cake
covering with fondant + gumpaste
1.5 kg
7"

4 comments:

Mazita on March 20, 2009 at 11:33 PM said...

rani ... kek tu memang ada pinggang ka ? tapi cantek ...

kamalina a.k.a aimi on March 23, 2009 at 3:45 PM said...

rnai..merah ni sgt cantik!!!

fizafarizah on March 25, 2009 at 10:12 PM said...

merahnye bunga mak ngahhhh...sangat lawaaa..

gadisworld on March 28, 2009 at 3:15 PM said...

cute n look so elegant..he..he..kek pun ada elegant tuh..

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof