Tuesday, March 31, 2009

.:.kelas cupcake.:.

Posted by rani ismail at 10:06 PM
ok jom tengok bakat-bakat mereka yang datang untuk join kelas cupcake, antaranya wardah. wardah ni muka dia macam muka my adik ipar...hampir sama, tgk wardah teringat adik nah yang dah ada 5 orang anak tu...

kalau tgk balik wardah ni deko cuppiesnya lebih cermat dan berhati-hati...slow aja mendeco sambil mengelap-ngelap sisa-sisa bc yang belemoih[sememeh] pada cuppiesnya..dah bersih dan tak belemoih baru lega hatinya.


inilah hasil tangan wardah menghias cuppies...bila dah selesai deko masing-masing ceria ja tgk hasil masing-masing....jumpa lagi wardah!!!




k.balqis ni dah lama duk rancang nk mai belajar, dari sehari ke sehari. tak jadi-jadi jugak. rancang punya rancang ada ja yang tak jadi. Kita merancang tapi kuasa Allah lebih bijak menentukan. Akhirnya dapa jugak datang!!!

bersemangat lagi tu siap nk extra cuppies suruh rani sediakan untuk di deko nk bg kat anak saudaranya yang nk sambut birthday.

tengok la tu sekotak penuh cuppies di dekonya untuk bawak balik...bila dah sampai ke petang dah mula mengasah kreativitinya dgn mencuba pelbagai teknik yang dia nak, ibarat kata taram saja, nk tergelak pon ada!!! so gud luck dan sampai jumpa lagi.....
 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof