Sunday, March 8, 2009

.:.wilton intensive class.:.

Posted by rani ismail at 11:44 PM
Preview sikit...tunggu dgn kisah-kisah di wilton intensive course...

SABAR YA...NANTI RaNI APDET, NK APDET ORDERS DULU NOOO...

13 comments:

Gula dan Mentega on March 9, 2009 at 12:05 AM said...

wah !!! sakan noo ... hang dah masuk gambar ... ita lum lagi ...

Feena on March 9, 2009 at 4:36 PM said...

Bestnya dapat pi kelas tu.. tentu bertambah cantikk deco rani lepas niee..

zue on March 9, 2009 at 4:41 PM said...

Hai Rani, ni Kak zue. Wah, dah load gambar. kak Zue duk kemas rumah tak habis lagi. Kalau nak masuk kak Zue punya blogspot, ni dia, www.cekmekzue-zue.blogspot.com , nanti kak zue nak link dgn Rani tapi tak reti lagi..caya lah...

Wiz on March 10, 2009 at 9:57 AM said...

COngratulations Rani!

chepah75 on March 10, 2009 at 1:18 PM said...

jeles...jeles....

boxhousestudio on March 10, 2009 at 1:19 PM said...

nampak rani, daali, ana sg dua, ita..lagi siapa eik...bestnya...TAHNIAH..pasti bertambah debomm deko dan teknik tekniknya...pheeweet i like it!!!

fizafarizah on March 10, 2009 at 1:38 PM said...

wowwiiee..! congrats! kita ni dok terbayang bilalah dpt bergambar camtu...mesti lagi dasyat cake n cuppiesnya lepas ni

kamalina a.k.a aimi on March 10, 2009 at 2:54 PM said...

wah....bestnya hang!!! aku tgk geng2 ni pun aku dah rasa segan... rasa kecik je aku ni.. hukhuk..jgn lupakan aku nooo....

Jasmeen on March 11, 2009 at 2:09 PM said...

wooo...byk modal nak blajo kat wilton nih...daku x mampu lagik...heheheh

Hajar on March 11, 2009 at 7:07 PM said...

salam rani...wahhh siap gi kelas wilton lagi, syoknya...nanti leh nuntut ilmu kat rani, boleh tak?...moga pas ni biz bertambah sukses...

lynn on March 11, 2009 at 11:45 PM said...

tahniah rani dah complete course...ada x terniang2 bunyi timer clock rosalind balik ke canglun?

Linda Hussin on March 12, 2009 at 10:23 AM said...

best nye... dpt g kelas tu... tahniah...

Mis's Creative Cakes on March 17, 2009 at 8:55 AM said...

mana-mana pergi dengan preview intensive... bila nak cerita nie tak sabor kak mis nak dengar, lepas nie kak mis nak joint class u all pulak bole.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof