Wednesday, April 22, 2009

.:.blueberry cheese tarts.:.

Posted by rani ismail at 10:00 AM
Salam...
balik ja dari sebeday lana semalam terus zzzzzz....pastu pagi tadi bikin BCT lebih kurang 50 ketui. lama gak tak menekan tart ni, kali ni order dari Ta...ala yang cheezy family tu katanya nk rasa, tak penah rasa lagi sampaikan siap kumpui order ngan neber-neber lama masa kat rumah lama lagi....masa datang pick up petang tadi macam biasa la 1 familay akan makan masa tu jugak hahahaha hampa ni memang tak sabaq sungguh kalau jumpa benda-benda bercheese ni...tak taw la haku....ni dia 33 ketui untuk depa....

blueberry cheese tart


ha hat ni Rani bg kat kat k.zan, dalam 9 ketui macam tu la...sesaja bg kat dia...dia ada tlg rani sikit...tqvm k.maz


ok ni gambaq-gambaq masa pi cuti sebeday lana...lana ni macam mana cute dlm gambaq macam tu la kt luaq....ni gambaq masa hari sebeday lana...sungguh meriah!!!!!

ni masa 2nd day pi jumpa lana...hik hik hik sangat comelsss, gebusss dan sangat baik la kamu ni!!! jadi anak yang solehah dan terbaik ya...tqvm syerah serta yang lain-lain...


miss u always lana... uncle amran sangat ingat nama kamu sbb sama ngan nama girlfriend superman!!! babai lana...

2 comments:

eazy on April 22, 2009 at 10:27 AM said...

sangat menggiurkan ok
ez lapa ez lapa
kak,sape la name penuh si lana tu?
cumel

mummylana on April 22, 2009 at 12:12 PM said...

kak rani,thanks ye sb sudi dtg.teharu sgt2.uwaaaaaaaaaaaa..apsal masam n busok masams sgt muka anak aku nih..ahhahaha

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof