Monday, April 6, 2009

.:.cuppies anniversary.:.

Posted by rani ismail at 12:48 AM
ini order iena untuk second time. kali ni sbg sebagai tanda meraikan ulang tahun anibesari mama dan abahnya yang ke 30, huwa dah banyak tahun tu...alhamdulillah...doa semoga kekal dan bahagia buat selama-lamanya....sentiasa mendapat berkat dan dilimpahi rahmat Allah s.w.t hendaknya...

dgn bertemakan wana pink dan biru lembut...itu pinta iena, pink lembut dan biru lembut ni memang ngam dikawankan...mesra berkawan, tenang dan romantis lagi...pinta iena lagi nk rani lukis couple bear berdasarkan gambar yang di attach serta nama adik beradiknya pada cuppies...so iena tqvm!!! tahniah menjadi anak yang sentiasa mengingati jasa mereka....





chocolate moist cuppies
topping with bc + ganache
25 pcs
s size

5 comments:

ienaadifisa on April 6, 2009 at 12:43 PM said...

thanks kak rani.. for making it possible..

hehe pasni kena send gambar ni dekat mama sebab yang dapat tangkap aritu dah comot2...

thanks again
love

Jasmeen on April 6, 2009 at 1:47 PM said...

mmg comey & suwitttttttttt

Gula dan Mentega on April 6, 2009 at 2:10 PM said...

tu dia !!! da kuar dianye rose bud ... syok kan wat rose bud ni bila dah tau ... leh wat banyak-2 coz senang sangat ...

moonsweetgarden on April 6, 2009 at 4:07 PM said...

suka sgt dgn hasil kerja akak.. :)

kamalina a.k.a aimi on April 7, 2009 at 11:00 AM said...

comel..aku suka!!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof