Thursday, April 23, 2009

.:.cuppies class.:.

Posted by rani ismail at 10:46 PM
Salam.
Kelas cuppies kali ni pecah rekod sikit sbb paling lewat habis, selalunya antara pukui 5.30 ptg tetapi kali ni habis pukui 7 mlm. sakan sungguh depa ni!!!

k.ina dan fais dua rakan yang sangat akrab, sampai datang belajaq cuppies pun mai sama-sama. depa ni dua-dua bekerja dengan perpustakaan tetapi berlainan cawangan la...sorang asai dari pendang sorang lagi dari yan. sempat gak bersembang sikit sebanyak tentang buku-buku kat library tu antara buku yang ditulis oleh faisal tehrani dan prof. muhd. kamil ibrahim, teringin sangat nk baca...nanti nk pi serbu library la!!!

berbalik kepada kelas depa ni, masing-masing berlatih, berlatih, berlatih dan berlatih try and error skills kt atas board tu sampai pukui 1.30 ptg baru habis deko 2 ketui cuppies!!! tapi skill lain blom try lagi...cuba bayangkan, sakan sungguh noooo...takpa-takpa asalkan anda puashati membayar sejumlah wang dan saya juga berpuashati mengajar anda. ha, tu dia cuppies depa ni...
ha ni k.ina pandai masak tom yam oooo, la ni pandai buat cuppies pulak

Sekali pandang macam nabilah kan??? fais ni suka la dengar dia gelak nk tergelak pun ada....dua-dua depa ni masing-masing ada kelebihan dan kekurangan, skill yang anda lemah tu kena selalu polish ya....selamat maju jaya, insyaallah kita jumpa di kelas lain ya...tqvm

wassalam.


1 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil on April 24, 2009 at 10:13 AM said...

cun ahh hasil tangan student akak tu...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof