Saturday, April 18, 2009

.:.gantung apron...:.

Posted by rani ismail at 1:22 AM
dengan rasminya nk bg tau yang bakedecorate2u gantung apron sat selama 2 hari sahaja.
sbb dah lama tak gantung apron utk rest and rilek diri sendiri...hahaha rest gak la kalau tak dak order tapi bukan rest sepenuhnya...kali ni yessss!!!! nk cuti-cuti sebeday sat....

tak penah pun amek cuti sebenaqnya-benaqnya KECUALI menghadiri kelas berkaitan baking dan sakit...teruk kan??? tapi ni lah prinsip saya bila bergelumang dalam baking nih. this is not the right time to enjoy, but I must work and grab, grab, grab and grab coz I really love my biz and the most important saya sangat-sangat sayang dan menghargai duit hasil titik peluh membaking ini, berbanding kerja dgn orang dulu...tapi kalau investment utk my biz, always yesss!!!!!

so babai...

dah lama teringin nk jumpa budak yang sangat comel ini...nur lana darwisya, so this is the right time lana!!! tunggu nk gomoi kamu ya!!! tunggu untie rani taw!!!

6 comments:

ANR DELIGHTS on April 18, 2009 at 11:35 PM said...

salam...n ina dpt jumpa rani di rumah lana...best sgt, nice knowing u

MummyLana on April 19, 2009 at 10:24 PM said...

kak rani,best dpt jumpa kak rani.lebiuuuuuuuuu :)

kamalina a.k.a aimi on April 20, 2009 at 10:34 AM said...

rani.. hang pi bercuti2 kat mana ni??? hang tu kuat sgt keje la..rest la gak..

chepah75 on April 20, 2009 at 11:53 AM said...

memang kadang2 nak masuk dapur pun malas...ada kala rasa penat sangat....ada kala rasa demotivate....tapi bila singgah di blog kawan2, borak2 di ym & phone...baru kembali bersemangat....

honey on April 20, 2009 at 1:24 PM said...

betul, betul, betul...

nzh1979 on April 22, 2009 at 8:43 AM said...

salam rani.. finally jumpa gak rani kan kat umah syerah..ehehe
slalu dok belek ja blog rani masa memula syerah bgtau pasal rani dulu..

salam perkenalan

zam

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof