Saturday, April 25, 2009

.:.kelas cheesecake.:.

Posted by rani ismail at 10:21 PM
Salam.
alhamdulillah kelas yang dirancang selesai sepertimana yang dikehendaki...lagi pun tarikh yang rani tetapkan rupanya jatuh pada tarikh hari lahir Afiq selaku anak kepada my 'secret baker' hari ini, alhamdulillah begitu hebatnya penyusunan Allah itu...

Kelas hari ni bermula 9.30 pg dan selesai lebih kurang jam 4.30 ptg...sambil tangan berjalan sama ligat kami berborak dan bersembang, pantang saja dapat berjumpa mesti kami akan pot pet pot dalam topik baking hingga topik ilmiah...

dah lama my secret baker ni meyimpan hasrat nk belajar cheese cake ni, katanya selalu dia buat cheese cake ada ja masalah. "kalau rani buat kelas bg taw ya" insyaallah balas rani. sebab tu bila rani inform ja "my SB" tak sabaq sangat nk mai belajar dan juga faktor yang utama katanya dia suka sangat makan cheese cake, kalau pi kl ka mana-mana dia akan usaha pi beli cheese cake...obses jugak nooo.....lepaih ni bole selalu selalu buat. So selamat membaking cheese cake!!!

oreo baked cheese cake


caramel blueberry cheese cake(chilled)

wassalam.

1 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil on April 26, 2009 at 11:19 AM said...

wah bestnye ada kelas ciskek...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof