Monday, April 13, 2009

.:.kelas ciskek.:.

Posted by rani ismail at 11:18 AM
dah dapat la tunai hajat nk belajaq buat ciskek...najah dari perlis yang selalu duk tanya"rani saya nk belajq buat ciskek, ajaq la saya" jadi kali ni dapat la belajaq secara hands on lagi, sebelum ni najah penah jugak attend untuk cake course anjuran M***, katanya saya tak puas hati walaupun kelas tu hands on sbb dia amek ramai...hahahaha itu feedback dari najah...

so kelas ni hands on sepenuhnya tetapi dibimbing dan diguide sepenuhnya ole rani. Start dari pagi hingga ke petang, tapi disebabkan tetiba ja ada kontraktor datang atas sebab menjalankan kerja-kerja membuat rumah, terpaksa tangguh untuk seisi petang. separuh hari dah siap seketui ciskek manakala sketui lagi rani tangguh ke tarikh lain...kesian najah...kita merancang, Allah berkuasa mutlak mengubahnya...


najah kata" rani ciskek ni sedap giler, sampai rumah terus kami serbu"


Blueberry caramel cheese cake
chilled cheese cake

2 comments:

kamalina a.k.a aimi on April 13, 2009 at 12:05 PM said...

aku nak belajar gak...aku tau dgn sapa tu??? sebab aku pun still tak pass noooooo buat ciskek.............TENSION!!!!!!!! kalau hang dekat, mmg aku serbu rumah hang gak..

the author on April 14, 2009 at 1:45 AM said...

waa..muka cam baru bangun tidoq.haha
anyway...tq sifoo!!
-najah-

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof