Friday, April 17, 2009

.:.oreo blueberry cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 6:36 PM
berhantu kot cheese cake ni...hahaha, yang dah order biasanya tak menghampakan...dan alhamdulillah yang dah order jugak akan repeat order...tqvm bg yang dah order dan bakal order insyaallah...walaupun ahem-ahemnya mahal sikit tapi I will make the best for you...

ni dia seketui lagi...order dari first and early customer semenjak rani giat berbaking ni...bukan tu saja every year mesti beli semikut raya tu...dan katanya nk tambah order untuk tahun ni insyaallah...tqvm Shifa yang sentiasa memberi sokongan dan dokongan...semoga Allah membuka seluas-luasnya rezeki untuk Shifa...

"Rani kalau ada stoberi buh sama ya" alhamdulillah kebetulan pi alor setaq dan ada...so nyum nyum nyum la ya!!!



"alesya pun pulun sakan, kami 2 orang hari ni asyik duk makan kek sampai kenyang tak makan nasi dah : ) nanti kami order lagi ya : )

oreo blueberry cheese cake
topping with blueberry + strawberry + oreo
9"
1.7kg




0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof