Tuesday, May 5, 2009

.:.cuppies hantaran + bct

Posted by rani ismail at 9:20 AM
Salam.....
berjumpa lagi setelah seminggu duk ceruk dapuq.
seminggu ni kelam kelibut sikit...tapi alahamdulillah Allah memudahkan segala-galanya...
dah lama dah k.eja cornfirm order ni dari awai tahun lagi untuk kawin adiknya. yang dia highlight nk ros gulung, wana pink dan lain tu dia suruh rani mix and match. ni untuk hantaran yang akan dibawa ke ipoh yang diambil sendiri oleh mak k.eja dari sungai petani bersama pengantin lelaki...ramah sungguh mak k.eja, seronok jumpa dia....

r0s haluih-haluih ni rani buat dekat-dekat dalam 300 pcs juga la...habih buat tengok benda lain kelabu teruih mata...lepaih ni kena beli produk
permata hijrah la titik buh dalam mata...hahaha tapi syok dan best....dan tak lupa juga, k.eja dan lagi order BCT tu....


chocolate moist cuppies
covering with fondant + rose gumpaste
28 pcs
m size

blueberry cheese tart
50 pcs

5 comments:

Syamilia on May 5, 2009 at 10:12 AM said...

kak rani...cantiknya...

chepah75 on May 5, 2009 at 10:25 AM said...

huhu....comei..comei...

MamaFaMi on May 5, 2009 at 10:32 AM said...

Sweetnya cuppies hantaran yang Rani buat...

aimi on May 5, 2009 at 2:48 PM said...

aku geram sungguh la tgk ros gulung tu..............LAWA SGT OIIIII RANI!!!!!!!!!!!!

Desert Rose on May 5, 2009 at 5:22 PM said...

Rani,


Chumels sangat2, sume org sayang nak makan...

Ok, jgn lupa nanti next order ok darling.

-K.eja-

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof