Wednesday, May 20, 2009

.:.cuppies makan-makan.:.

Posted by rani ismail at 2:07 PM
Salam.
gambaq amek pun dah tak clear. kelam kelibut punya pasai. lepas ja deko cuppies ni, kemaih apa yang patut teruih sumbat baju buh dalam beg...hahaha kalut sungguh. masa tu jam dah pukui 12 lebih. dlm kepala duk pikiq habih laa....tak dan dah, mana nk delivery cuppies lagi. haru biru jadinya..terukkan??? hahaha

sebenaqnya cuppies ni nk diberi pada ct sbb dia akan tlg amek rani kat lcct nanti, so tu yang buat, alih-alih my dear hubby cakap tak bole bawak noooo...kesian ct, tak dapat rasa my cuppies. tak pa bila-bila balik sini bg taw awai nanti bole buat dan bg kat ct nooo....

akhirnya cuppies ni my dear hubby bg kat sumayyah and the geng yang kami selalu duk pi makan kt anjung tu...katanya "sedap, terima kasih kak"


chocolate moist cuppies
topping with bc + ganache
makan-makan theme
16 pcs
s size

1 comments:

~NoRiSh~ on May 21, 2009 at 1:58 PM said...

assalamualaikum kak rani...
wahh.. terujanya sy melihat blog akak berkenaan cupcakes or cakes nie... semuanya cantik2..
sebenarnya info mengenai blog akak nie sy perolehi melalui akhbar kosmo bebaru nie...
tapikan saya duduk di kuala lumpur, so sy terfikir gak camne le caranya kalo sy nak order cupcakes or cake dr akak...
apapepun,tahniah!! utk akak di atas kejayaan akak...
~NoRiSh~

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof