Tuesday, May 5, 2009

.:.kelas fondant cuppies & figurine.:.

Posted by rani ismail at 5:19 PM
Alhamdulillah selesai juga kelas ini walaupun habis lambat nooo...start dekat pukui 10 selesai jam 8.40 malam. bermula dari menguli fondant, gumpaste hingga menata rias cuppies, ada saja yang diperbualkan sampai tergelak sakan...moga-moga apa yang syima hajatkan dalam kelas ini tercapai dan berguna insyaallah....

lima design cuppies untuk kelas ini rani tetapkan dan untuk satu design yang terakhir rani bagi kebebasan kepada syima design apa yang dia nk buat. syima minta rani ajarkan bumble bee dan lady bird, jadi kebanyakkan design menggunakan skill dan bukan hanya terap dan guna sahaja, mungkin sebab itu kelas habis lewat...kesian syima bila dh petang katanya dah meow, apa tu?? macam pening lalat jawab syima...hehehe, pening pon pening la tapi demi ilmu, semangat kena terus berjuang kan??? so gud luck!!! terlebih terkurang ampun dan maaf dipinta ya....


kata syima nk datang belajaq ciskek tapi dah tak tahan nk makan ciskek ni, order lah dulu...sedap kan???

1 comments:

Feena on May 5, 2009 at 10:09 PM said...

rani.. bestnya kalau dekat..mesti pi belajaq n rani punya.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof