Sunday, June 14, 2009

.:.barbie cake.:.

Posted by rani ismail at 5:24 PM
Salam...
seronok dan rasa teruja when i'm making this barbie doll cake sbb first time buat walaupun masa ni baru mula-mula nak melangkah ke musim survivor cuti sekolah....hahahah tapi terima jugak order ni sbb nk cuba buat....

alhamdulillah, agak berpushati tapi dari segi menata rias blom sangat berpuas hati dan perlu diimprovekan sbb dekonya kurang menyerlah...maklumla pertama kali kan...

manakala feedbacknya alhamdulillah, "kek sedap" tu kata k.yusmariana dari pusat komputer uum masa rani jumpanya di majlis resepsi syuhada. tqvm k.yus to give me a chance to make this barbie doll cake...next time kita buat yang lagi special ya!!!


super moist chocolate cake
frosting with bc + gumpaste
filling with chocolate ganace
2.5 kg


*to ita, tqvm my friend!!! sudi tunjuk ajaq kat aku buat barbie doll ini...aku suka nooo...
*to
che pah, tqvm noooo sudi belikan kat aku itu mangkuk hayun dan seangkatan dgnnya...

3 comments:

Faridah Hassan on June 15, 2009 at 12:50 PM said...

waaah... sgt comelll... teringin nak present mase birthday Syfa' nnt. Tp lmbat lagi le...

Yusaries on June 17, 2009 at 11:13 AM said...

yusmariani la.. :D

Zurasyima Zahari on June 19, 2009 at 7:04 PM said...

dah cantik rani...tbayang kalau mcm nih pun rani tak berapa puas ati, mcm mana la yg betul2 puas ati....;-)

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof