Monday, June 29, 2009

.:.hantaran cuppies + cheese tart.:.

Posted by rani ismail at 2:14 PM
Salam...
order dari syima[uum]. syima tak tetapkan nk wana apa dan design macamana asalkan sedap mata memandang...duk congak-congak ingat nk buat wana yang duk terbayang-bayang kat kepala tapi tetiba warna-warna pastel menggamit lagi walaupun masa ni badan demam dan mood antara ok dan tidak. start pukui 9.30 mlm selesai dlm pukui 4 pagi membuat bunga....harap-harap syima sangat suka. tqvm syima.
*utk set ini harga agak mahal ya*

chocolate moist cuppies
covering with fondant + gumpaste
9 pcs
M size


ni pulak cheese tart order dari syima jugak...amacam dah hilang mengidam???


blueberry cheese tart
50 pcs


3 comments:

Gula dan Mentega on June 29, 2009 at 4:21 PM said...

wei !!! sweet sangat kombinasi 3 kaler nih !!! aku suka .... sweet ... bunga yg hat kaler cream tu hg guna cutter apa ? kretip noo ...

kamalina a.k.a aimi on June 29, 2009 at 4:23 PM said...

cantiknya...aku pun baru nak tanya...guna cutter apa ni rani?? nak kena cari la...lawa sgt..

MamaFaMi on June 30, 2009 at 10:01 AM said...

Raniiiii... cantiknya cupcakes Rani ni... serapkanlah sket skill Rani tu kat mama ni ha...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof