Monday, June 22, 2009

.:.hantaran cuppies.:.

Posted by rani ismail at 2:37 PM
Salam
yang ni pun sama. tersangat la adhoc order. k.ina order 1 hari sebelum dan masa tu rani dah memang dah closed pun tapi nk jugak walaupun rani kata takut tak sempat kering bunga dan rani akan buat yang paling simple.

ok katanya tapi kalau tak sempat siap dia nk jugak apa saja yang ada kat rumah juga...ya allah....ponin gue sekali lagi menghadapi situasi begini ha....bunga ni tak sampai 2 jam pun dikeringkan. tqvm k.ina. jangan buat lagi naa...

chocolate moist cuppies
deco with fondant + gumpaste
marble technique
16 pcs
s size

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof