Wednesday, June 10, 2009

.:.preview.:.

Posted by rani ismail at 1:30 PM
Salam...
berjumpa sat nooo...
lama dah tak apdet ni disebabkan proses penapaan yang belom selesai...caca merba dibuatnya. rasanya orang lain pun macam tu jugak kot...makan kenyang, mandi basah tapi tidoq mimpi kek, hahaha haru biru dibuatnya. begitulah tanggungjawab cake maker...

so nak preview ja, nanti apdet detail warna-warni sepanjang cuti sekolah yg blom habih ni, penuh dgn kenduri kendara dan majlis walimah...alhamdulillah, bg yang sudi menempah ribuan terima kasih diucapkan...bagi yang bercadang nk tempah terutama hat wedding, sila tempah awal ya..tempahan selepas raya puasa dan disember mula dibuka...

ok tak bole merepek panjang-panjang ada lagi hat duk tunggu...


*tqvm untuk my secret baker yang sanggup datang tolong...moga-moga allah sentiasa merahmati hidupmu insyaallah..
*utk k.ana, nanti klau rani nk tambah kotak rani bg taw noo..
*yang menempah semasa closed order maaf rani tak dapat buat disebabkan kekangan masa dan tenaga. harap memahami.
*tqvm kepada semua yang terlibat secara langsung mahupun tidak langsung, terlebih terkurang mohon maaf dipinta...saya insan yang banyak kelemahan...

wassalam.

5 comments:

Aishah@Ariffin@Aqil on June 10, 2009 at 6:18 PM said...

semua cun2 nih akak...

FizaRawi said...

salam k.rani,
hasil deco k.rani semakin bertambah baik.. tahniah dan tumpang happy tgk rezki akak yang mai betambah2. rasa jealous plak tgk wedding kek coz wedding kek fiza tak spt yg fiza harapkan. apapun, thanx a lot atas usaha yang k.rani berikan. ;)

kamalina a.k.a aimi on June 11, 2009 at 4:59 PM said...

oittt...ni mesti kes tak sempat hapdet la ni... amboi2..very d bz kwn aku sorang ni.... smoga rezeki hang terus melimpah ruah yaa...aku suka tgk roses hang..makin lawa & menawan nooooooooo.....

|| syazwaniadnan || on June 11, 2009 at 8:10 PM said...

sukanya tgk wording atas last picture tu..
kemas sangat.
i adore u, lah kak rani! ^____^

Feena on June 12, 2009 at 9:19 PM said...

salam rani.

Tu dia berderet, suka sgt tengok kek yg. last tu. cantikk ros nya...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof