Monday, July 27, 2009

.:.anniversary cuppies + snickers cheese cake.:.

Posted by rani ismail at 9:11 AM
Salam..
selepas guide dari fiza, ita dan aimi akhirnya jadi la juga swirl ala-ala2 roses ini...alhamdulillah...tqvm all my friends....ok ni order dari dyiana untuk 7th anniversari nya...tqvm diana, rasa terharu gak sbb sudi datang dari kuala nerang untuk pick up cuppies dan cheese cake tu...insyallah lain masa dan ketika kita jumpa lagi.....terlebih terkurang mohon maaf ya....tqvm


chocolate moist cuppies
topping with bc
25 pcs
s size

snickers cheese cake
topping with ganache+nuts+snickers +caramel sauce
7"

3 comments:

ALIFF AQILL on July 27, 2009 at 9:56 PM said...

salam Rani,
cantekk sgt pictures Rani.. Kalo saya tau Rani nk buat entry secepat ini saya 'cilok' jer tempek kat blog saya.. hehe.. Anyway, tqvm.. sungguh puas hati.. :)

kamalina a.k.a aimi on July 29, 2009 at 9:07 PM said...

tahniah!!! cantik tu swirl rose hang... jadi pun... pusing2 tu nak kena gaya..aku pun jenuh gak...kdg jadi kdg tak... hihi.... combination warna yg canitk noooooooooo....

- Mama June - on January 23, 2010 at 7:00 AM said...

cantikkkk....nak tanya rani pakai nozzle no berapa buat swirl roses nih....

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof