Wednesday, July 29, 2009

.:.barbie doll cake.:.

Posted by rani ismail at 6:14 PM
Salam...
kali ni second time buat, permintaan buat my very supportive and loyal customer, shifa untuk birthday girl alesya...happy birthday girl!!! seronok tgk alesya senyum masa tgk kek ni...alhamdulillah...utk shifa tqvm!!! kerana sentiasa menyokong my biz till now...


barbie doll cake
super moist chocolate cake
2.5 kg


this is the birthday girl with her birthday barbie doll cake...

syifa said : Memang A++ for the cake decoration and rasa dia sgt laa sedap!! Alesya sgt excited sampai senyum meleret2 dari pagi dpt cake tu!!Thanks a lot Kak Rani for all your help and effort..appreciate it!! thank you very very much!!

6 comments:

kamalina a.k.a aimi on July 29, 2009 at 9:15 PM said...

cantik...baju tu aku tak berapa nampak... nak la tgk nozzle apa hang guna utk baju...hehehe...

Syamilia on July 30, 2009 at 8:51 AM said...

lawanya...kak rani pandai tul la...huhu...

aishah on July 30, 2009 at 10:32 AM said...

next round kalau akak singgah rumah rani, bole tolong ajar buat skirt tu?...tergoda dgn kecantikan skirt barbie...hihi

MamaFaMi on July 31, 2009 at 12:21 AM said...

Cantik dan kemas baju Barbie ni. Rani memang 'tailor' yang handal. Mama buat, hentam keromo je! Janji Barbie tu dah tak seksi sangat lagi! Hahaha...

Bibu on July 31, 2009 at 11:55 AM said...

mmg kemas sesangat!cantek!

shifa said...

Memang A++ for the cake decoration and rasa dia sgt laa sedap!! Alesya sgt excited sampai senyum meleret2 dari pagi dpt cake tu!!

Thanks a lot Kak Rani for all your help and effort..appreciate it!! thank you very very much!!

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof