Thursday, July 2, 2009

.:.TAG.:.

Posted by rani ismail at 9:30 AM
Salam...
sebelum apdet kek yang seterusnya nk jawab tag sat. kiranya ni la first time jawab tag walaupun dah banyak kali dapat tag dan award macam ni...maaf nooo kalau sebelum ni sapa-sapa duk bg tag dan award tak penah jawab dan tak bawak balik. bukan tak mau jawab tapi blom bersedia nk jawab sebab tag biasanya soal jawab berkaitan dgn orang hat kena tag dan sebenarnya saya seorang yang agak perahsia. hahaha jangan marah nooo...jawapan ikhlas taw selain alasan segan[malas] ok jom jawab nooo....
The Rules:
* Write 5 interesting facts about the person who gave you this award:
Fiza, chiquecakes.blogspot.com

**sangat suka wana pink, betui kan???
**jumpa first time masa kelas kek ayu
**kalau tengok deko fiza kebanyakkannya menggunakan warna-warna pastel
**fiza dah falling in love dg baking and cake decorating, sangat-sangat kan???
**berkebolehan mengadun dan menghasilkan kombinasi warna-warna pastel atau english style dgn menarik dan cantik, syabas fiza!!!

** Jot down 10 interesting facts about yourself @ your hobbies:
1.love baking and cake decorating sangat sangat sangat. sampai selalu mimpi kek dan cupcake. sekarang suka melukis dan suka sangat buat bunga...
2.sangat suka wana pink.
3.sangat suka bekerja sendiri @ bisnes maybe darah meniaga turun-menurun mengalir dalam diri kot
4.sangat-sangat cerewet. tp bila dh kawin ngan dear hubby tahap kecerewetan telah merosot.hahaha
5.sangat sangat sangat suka tgk movieeeee....ada saja movie hat best dan baru mesti tonton. ni pun semalam dah tgk ice age 3, best dan adventerous!!!
6.I'm youngest in my family.
7.agak perahsia dalam hal-hal tertentu.
8.suka menganalisis dan berfikir, dan berhati-hati especially dunia internet ni...silap langkah haru biru jadiknya. macam-macam pikiaq. haihhh
9.sangat sensitif dan manja.hahahaha.
10.sangat suka makan pedas. kalau tak dak pedas tak lalu makan. huwaaaa...

ok masa utk TAG balik!!!! hahaha sapa hat kena ni...
**ita - suka sangat tgk dia lukis, buat bunga, kekemasan kapkeknya, yang pastinya dia juga tidak kedekut utk sharing ilmu dgn rani dan juga selalu tlg beli barang.
**chepah - suka tgk the new idea dia deko dan dia juga rajin tlg beli barang utk saya kan???
**mimi - my customer yg rajin tlg buat header blog kawan-kawan dia. dia ni ada bakat dan talent.
**mango - seorang yang kreatif dlm membuat rubber stamp dan dia juga buat my bizz card utk yang pertama dan terakhir...
**shima - budak ni rajin sangat masak dan baek hati oooo...

2 comments:

eazy on July 2, 2009 at 11:41 AM said...

first tyme tgk kak rani jawab tag.hehe

Fiza of ChiqueCakes on July 2, 2009 at 12:02 PM said...

tq rani :) kita suka tang berhati-hati tu, saya sendiri masih kurang bab2 tu, kadang2 'ter'emotional..memang tak elok utk biznes :[ know what? blog rani ni selalu buat saya bersemangat.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof