Tuesday, October 20, 2009

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 12:31 PM
Salam...
untuk besday eddy kali ni abg.lan yang keja kt bendahari uum order kek besday kat rani...kebetulan abg.lan ni memang jiran kat area rumah rani...masa dia datang tempah kek, raudhah pun ada sama sbb tgh ada kelas kapkek...so ini la rupa kek ben 10 utk eddy. Kata abg.lan nk bawa kek ni pi tadika anak dia...tqvm abg. lan, moga eddy seronok noo...




supermoist chocolate cake
frosting with bc + edible image
8"

2 comments:

MamaFaMi on October 21, 2009 at 11:38 PM said...

Eeeeeeeeee cantiknya kek Rani!!!! Especially kek mermaid kat bawah tu... geram tengok!

RaNi on October 22, 2009 at 8:32 AM said...

eeeeeeeeeeee mama....3, 4 hari ni memmang duk teringat mama taw!!!! heheheheh...kek mermaid kita pun rasa macam syok ja tgk nana buat...rasa jadi duyung pon ada...hahahaha

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof