Saturday, October 31, 2009

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 9:53 PM
Salam...
Rasanya sbb tu la Bb ni rezekinya murah...semua birthday sedara mara bb tak lepas nk bagi kek...k.rani tgk rezeki bb ni murah sangat, tumpang gembira dan seronok...lagi diberi dan memberi lagi banyak datang...alhamdulillah...syukur kan?? mudah-mudahan lagi banyak ya...ini kek yang ketiga Bb dah order...

tqvm bb, masih sudi order ngan k.rani...kali ni order utk kakak sulung bb, siti arfah juga kazen rani, sebenaqnya besday kakak hari ni tapi disebabkan nk balik kg, rani delivery kek 1 one in advance la kiranya...dalam pukui11.30 pg mcam tu la kot kek sampai ke ofis Jelita..., ha klau sapa2 yang nk naik bas ke k.l bulih la tempah online atau beli tiket kt terminal bas shahab perdana...atau kalau nk naik bas from changlun atau UUm pun bulih, this is my Arwah pak cik punya bas, rasanya dah lebih 25 tahun beroperasi since masa rani kecik-kecik lagi...arwah sangat-sangat hardworking...Al-Fatihah utk Hj. Ibrahim b. Abd. Latif, semoga Allah mencucuri rahmat ke atasnya...utk kakak, semoga Allah sentiasa memberi rahmat di sepanjang hidup kita di dunia dan akhirat insyaallah...

**utk bb dan kakak, terus melangkah, melangkah dan melangkah...itu yang kita perlu lakukan utk biz kita, love u all!!!**


supermoist chocolate cake
frosting with bc + figurine
9" x 9"
2.5 kg

2 comments:

MamaFaMi on November 3, 2009 at 5:53 AM said...

Meriahnya... cutenya... ma sukaaaa

RaNi on November 3, 2009 at 12:36 PM said...

tqvm mama...mama, rani pun selalu gak jenguk blog mama tapi kan....tak sempat buh komen la...tapi mama punya cooking or baking memang best la kan!!! masuk blog mama ja teruih lapaq hahahahah

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof