Tuesday, October 27, 2009

.:.Cake fondant hantaran.:.

Posted by rani ismail at 2:48 PM
**yang sedang menunggu balasan e-mail sabaq ya...I will reply asap, tqvm**
Salam...

Seisi ulit mengulit bermula lagi...kek ni tempahan dari my kazen dari kl, dia dah inform nk order dah dua tiga minggu, so rani pun setuju la...tapi nk dijadikan cerita hari yang nk kena buat kek dan hantaq kek rani terkena sakit mata...hahahahah aduhai sayang...apalagi sms Bb bg tau yang tak bulih buat sbb mata yang sakit dan makin membengkak...jawapan Bb minta tlg juga sbb dia dah memang tak dak solution sbb dia duk kl, kalau duk sini bulih la juga pi godek2 kat mana...

tapi mungkin kerana niat nk tlg sama kot, alhamdulillah dalam sakit-sakit tu dapat juga mengulit bunga-bunga bermula jam 11.30 pg sehingga pukui 7.30 malam, tapi dah siap2 inform bb bahawa kek akan dihantaq tak kira pukui berapa pun janji siap dan akan sampai sebelum bermula majlis keesokkannya...bb setuju dan rani minta tlg bb inform kat kazen dia perkara yang sama, kazen dia pun setuju...alhamdulillah...

sementara tunggu bunga-bunga kering, sempat la pi makan dulu then balik sambung balik cover fondant atas kek, buat renda-renda utk kek sehingga habis deko semua hingga jam 4.30 pagi, pastu kejut my dear hubby pi delivery sama-sama kek ke aloq setaq, pukui 4.45 pagi kami bertolak dan alhamdulillah kek sampai ke tangan pengantin lelaki pada jam 5.30 pagi....lega sudah apabila selesai melaksanakan segala tanggungjawab yang diamanahkan...tqvm Bb...nice deal with you...




0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof