Sunday, October 18, 2009

.:.mermaid cake class.:.

Posted by rani ismail at 8:15 AM
**rani akan balas email bermula hari ni ya, tqvm**
Salam...

jangan terkejut ya...sebenaqnya sapa2 yang teringin nk join kelas barbie cake doll, anda juga bole memilih sama ada nk buat barbie cake doll atau barbie doll mermaid ni...

so ni la yang terjadi kepada nana yang telah beberapa kali join kelas rani...ok la k.rani, kita buat yang lain sikit kata nana sbb dia teringin nk buat mermaid ni...nana ni student yang agak sempoi dlm kelas rani, mungkin sbb banyak kali dia dah join kelas kut, jadi dia dah tak kekok....nana hang jangan marah naa....amboi semalam k.rani tgk dlm FB hang siap buh status seronok gila lepas join kelas ni nooo....btw ikan-ikan dan tapak sulaiman hang comei nooo...hahahaha terlebih terkurang minta maaf ya...insyaallah berjumpa lagi di lain kelas dan ketika...babai nana, tqvm.

jom tengok mermaid nana posing!!!

amboi seksi nooo....

4 comments:

Syamilia on October 18, 2009 at 11:31 AM said...

seksinyer kek kak rani kali ni...huhu

Azura Rahman on October 20, 2009 at 1:14 PM said...

Salam ziarah Rani.. sesungguhnya sgt laa shantekk kek mermaid tu... clap clap clap for u... :)

RaNi on October 21, 2009 at 1:42 PM said...

@mimi-hahahaha sekali sekala
@zura- hi zura, alahai i guide je nana mcamana nk buat mermaid tu then bg idea...alhamdulillah dia bole buat..seronok tgk hasil dia..tqvm, for coming

raudanila on October 29, 2009 at 7:01 PM said...

sejak kelas ari tu, ni baru sempat masuk bakedecorate2u..mmg tak sabar nak tengok barbie mermaid ni dlm blog..hehe..tapi cantik lagi tengok real kan...congrats ye kak rani & nana....

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof