Sunday, November 8, 2009

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 6:22 PM
Salam...
terasa rindunya nk apdet blog...hahahaha
sehari selepas rani hantaq kek utk arfah, tiba-tiba bb call pada hari tu...k.rani, bb terlupa la utk besday k.anim, kesian k.anim kata bb utk kakak ketiganya..k.rani bole tak tlg buat kek utk k.anim dan hantaq kt dia, sempat tak k.rani?? sempat insyaallah balas rani. Nanti bb email k.rani secepat mungkin nk macamana ya, ok kata bb. keesokanya bb fb mail rani. k.rani bb dah pening cari design dan bb rasa k.rani buat la kek chocolate moist lebih kurang besaq kek kakak dan k.rani buh stoberi dan jadikan macam hutan stoberi, itu permintaan bb serta bb juga berikan bajet hampir sama dgn kek arfah....

hohoho apalagi?? bg taw en.kededek yang misi mencari stoberi cicah beluberi perlu diteruskan!!! hahahaha seronoknya!!!! ni bukan stoberi kt FV tu taw!!!hahahahha mentang2 main game kt fb, sat gi ingat duk angkut kat sana pulak! hahahahaha...kat mana lagi kalau tak mengangkut stoberi kt tesco atau giant kan?? jadi ni la kek misi stoberi cicah beluberi!!!

alhamdulillah...k.anim suka sangat kek ni kata bb, dan bb pun sangat suka kek ni!!! tqvm bb.


sebelum buh stoberi buh beluberi!!!

supermoist chocolate cake
2.5 kg
8"

0 comments:

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof