Sunday, November 8, 2009

.:.birthday cake.:.

Posted by rani ismail at 6:59 PM
Salam....
tahun ni kek besday aqeel tema sponge bob pulak kak, tahun lepas pooh dan bob the builder...begitulah tema kek untuk besday aqeel tahun ni. tempahan kek ni juga pun diterima melalui fb mail jugak, dgn memberi serba sedikit apa yang dikehendaki dan selebihnya afzan serah kat rani...

seronok dapat jumpa afzan hari tu, sambil sembang-sembang pasai dunia kek...afzan, tqvm sbb sudi order ngan k.rani lagi... spongebob!!! memang femes kan?? rani pun suka karekternya, dan jangan tak taw siaran kartun menjadi salah satu siaran pilihan kami sekeluarga! =).... ok, jom tengok pak cik bob ini

stawberry sponge cake
frosting with bc
8"
1 kg

2 comments:

Anonymous said...

cutenyerrrr cake nih.. kak rani, sy ct dr a.star.. nk tnya.. kalu nk order kek ni.. (design exactly cm ni) braper ek rege dia termasuk kos hntar? nk order untuk 14 januari ni.. thank kak

NuAfZaN on November 1, 2010 at 1:53 PM said...

akak...rindu dgn kek ni.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof