Sunday, November 8, 2009

.:.FMM alphabet cutter.:.

Posted by rani ismail at 9:34 AM
Salam..
rindunya nk apdet blog bukan kepalang tapi kesian kan kt kawan2 yang duk tanya kt fb mail, email dan shout box jadi rani dahulukan entry ini...nanti rani apdet gambaq kek ya...harap bersabar, yang menunggu balasan mail rani dah balas, sila cek ya..termasuk di spam.

ok ni la rupanya alphabet cutter yang rani beli, kt mana?? rani beli kt anis borhan (anis, i pinjam gambaq u from fb ya, tqvm) ok sapa2 yang nak tanya detail bole pi kt blog anis kat http://anisecupcakes.blogspot.com dan tanya dia. She is so very nice person. mungkin bole pesan dgn dia dan tunggu next shipment.

alhamdulillah...kebetulan masa tu memang anis baru pos status kt fb yang dia jual benda ni...jadi rani dan ita dapat...

dan satu lagi, sapa yang nk cari rani dgn lebih cepat biasanya rani selalu ada kt fb, dan sebarang pertanyaan lebih cepat dijawab di fb...TETAPI SEBARANG ORDER MELALUI EMAIL ya...please email me at budak2nakai@yahoo.com tqvm, wassalam.

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof