Monday, November 30, 2009

.:.hantaran cuppies.:.

Posted by rani ismail at 3:03 PM
Salam...
dah nk abis dah...hat ni order dari wa, adik huda. Huda ni kawan rani masa kami sama-sama mengajaq dulu...lawak gak kan?? huda, walau aku tak dapat jadi cikgu tapi hang kata jadi cikgu gak sbb mengajaq buat kek...hahaha..lama tak jumpa hang sekali jumpa memang gelak berbakui-bakui la...
Hantaq cuppies ni masa on the way nk balik ghaya ke baling, berhenti kat exit pendang...tqvm en.kededek memahami tugas utama saja sebagai cake maker ;) masa dalam pukui 7.45 malam...malam ghaya...masa dalam perjalanan terdengaq-dengaq takbir ghaya...esp suara Allahyarham Ustzah Asri Rabbani...mudah-mudahan ustaz sentiasa berbahagia di sana.

2 comments:

Jue on December 5, 2009 at 12:51 AM said...

rani, cantikkkk ye roses hang, guna apa tu??? buttercream ker apa???

RaNi on December 5, 2009 at 7:03 PM said...

hahahaha jue, hang jgn jeles nooo...dah lama idam nk buat ros lagu ni...buat dgn bc la jue...

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof