Monday, December 28, 2009

.:.birthday cuppies.:.

Posted by rani ismail at 9:57 AM
Salam...
sebenaqnya order ni dah full tapi azlin minta nk selit order gak...tapi rani tanya dulu utk majlis apa, katanya utk majlis besday maknya...bila dengaq utk mak rasa macam kat dlm hati kena tlg jugak lantas rani setuju. tapi rani bg taw azlin syaratnya kena self pickup dan siapnya mungkin malam sekitar jam 9 dan azlin pun setuju...=), tqvm azlin. nice deal with you...btw i dah jumpa my friend kat facebook alhamdulillah!!!

2 comments:

dyana on December 28, 2009 at 3:23 PM said...

Salam Rani..
tq sudi ambik oder Azlin.. dia kol pg seblom oder tny kat mana i tempah CC yg i published dlm my blog.. i suh dia tny dulu sbb case dia urgent.. dia pun suka sgt dgn CC rani..

missaredeck on December 30, 2009 at 5:23 PM said...

yes.. mmg suka sangat walaupun i tak leh nak ghase kek tu.. tapi based on comment given by the rest of the family members, spashly my mom, sedap.. so rani, next time insyaallah i order lagi la ye.. and this time i'll make sure tak kelam kabutkan u.. :D

 

Rani Canglun Delights Copyright © 2010 Designed by Emila Yusof